Vi tilbyr førsteklasses behandling i et komfortabelt og profesjonelt miljø

Neoklinikken er en privat spesialistklinikk startet av Dr. Andreas Edenberg i 2019. Vi fokuserer på endoskopisk kirurgi og minimalt invasive inngrep. Dette gjelder spesielt innenfor fedme- og refluksproblemer. Med denne typen inngrep er det ingen arr, og inngrep foretas ved å gå inn gjennom munnen.  Rekonvalesenstiden er drastisk redusert sammenlignet med tradisjonell åpen kirurgi.

Vi tilbyr førsteklasses behandling i et komfortabelt og profesjonelt miljø. Alle ansatte er høyt utdannede og erfarne fagfolk som setter sin ære i å tilby den best mulige pasientopplevelsen. Vår klinikk tilbyr også innovative behandlinger, slik som laparoskopisk mage-bypassoperasjon og gastrisk «sleeve» (kirurgisk vekttapsprosedyre). Vi streber etter best mulig behandling – så vi forplikter oss til å tilby en trygg, omsorgsfull og effektiv tilnærming for å hjelpe pasienter med sine vekttapsmål.

Vi forstår at det kan være vanskelig å bestemme seg for å gjennomgå kirurgi for vekttap eller andre medisinske tilstander. Vårt team av erfarne fagfolk er her for å svare på eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha om prosessen, og for å sikre at du føler deg komfortabel gjennom hele opplevelsen. Vi er forpliktet til å gi et positivt og støttende miljø, og sørge for at våre pasienter er godt informert om alle tilgjengelige behandlingsalternativer før de tar beslutninger.